Célkitűzés

AZ ALAPÍTVÁNY CÉLJA

Az alapítvány célja olyan tartós közérdekű tevékenység, amely:

• a szakma haladásáért, fejlődéséért egész életükben sokat tett idős közúti szakemberek szakmai munkájának, példaképül állítható életútjának erkölcsi és anyagi elismerése (a Kuratórium egyhangú javaslata és döntése alapján), valamint

• a fiatal közúti szakemberek (35 év alatti mérnökök, technikusok, közgazdászok) egyéni szakmai fejlődésének, a tudományos, kutatási munkában publikálási készségüknek elősegítése érdekében, az „Év fiatal mérnöke” kitüntető cím odaítélése történik a különböző szakterületeken a tervező, kivitelező, közútkezelő, kutató fiatalok elé követendő példa állításával.

• TÁMOGASSUK EGYÜTT AZ ALAPÍTVÁNY CÉLJAINAK MEGVALÓSÍTÁSÁT!

Kedves Kollégák!

Mindannyiunk környezetében vannak még olyan idős és fiatal munkatársak, akik az Alapítvány célkitűzései szerinti elismerésre érdemesek. Ha Ön egyetért az Alapítvány céljaival és az eddigi működésével, akkor a személyes vagy a munkahelyének adományával segítse tevékenységünket. Ezzel valamennyiünk lelkiismerete által vezérelt erkölcsi elismerést és anyagi támogatást teszi lehetővé.

Szervezetek adományaikat a:
    K&H 10403181 - 31800916 - 00000000
    számú számlájára utalhatják át.

Magánszemélyek vagy a fenti számlára való átutalással, vagy csekken fizethetik be adományaikat.

A személyi jövedelem-adó 1%-ának felajánlása a 18097230-1-41 adószámra lehetséges.

Köszönjük.